INFO+CONTACT

Spottin’k

Spottink’k is een product van professioneel fotograaf Jovicic Thomas – PixelGigant, ook gekend als medestichter (samen met Koen Werniers) van de autofotoliefhebbers groep Wowtomotives.com.

Ik verliet na enkele toffe jaren het team in april 2014, om zo, mijn medestichter en mezelf de vrij loop te laten gaan met onze nieuwe professionele carrière als fotograaf. Wij zijn nog steeds goede vrienden en zijn dus nog geregeld samen te bespeuren op events, maar elk ter promo van onze eigen site. Koen behield de naam van Wowtomotives aangezien autofografie zijn enige fotoactiviteit is.

Als rasechte autoliefhebber wil ik ook mijn steentje bijdragen in de wereld van spotten, en delen van autofoto’s. Ik stichtte dus Spottink.be, waar ik dus foto’s van events en spotting deel, wat dus staat voor vrij werk. De samenwerking met hobby fotograaf Thibault Bral zorgt voor een uitgebreider aanbod spots en reportages op de site, zodat het autoplezier intenser te beleven is! Zijn gedrevenheid en passie voor het vak zijn visueel aanwezig in zijn werk!

Via deze link kom je ook terecht op mijn professionele website waar je een afspraak kan maken voor een fotoshoot of videoclip van jou wagen(s).

Spottin’k is een promotionele aftakking van PixelGigant.com en zijn webshops.

Meer info in opbouw !